29 | 03 | 2024

Kui korstnapühkija jätab töö poolikuks?

Tähelepanekud korstnapühkijate kohta, häid asju ja asju, mis võiksid paremini olla.
Palun tehke foorumisse omavahel mitteseotud asjade ja juhtumite kohta uus teema (nupp "Uus teema"!)
Foorumi reeglid
Foorumisse võib huviline postitada oma arvamusi ja ettepanekuid. Foorumi omanik toimetab kasutajate postitusi oma parema äranägemise järgi ja ei vastuta ei postituste sisu ega selle kasutamise tagajärgede eest.

Kui korstnapühkija jätab töö poolikuks?

PostitusPostitas Külaline » 02 11 2021, 18:00

Kuidas toimida? Majas on mitu kuud tagasi kokku lepitud korstnapühkija tulek, et teeb kogu maja korstnad ja küttekolded puhtaks. Käib siis ära katusel ja mõnes korteris ja mõnes jätab käimata, kuigi elanikud on kodus ja ootavad. Sama korstnapühkija on eelnevatel aastatel ka käinud majas ja korterites, teab mitu korterit on ja kus on ahjud.
Kas on normaalne, et korstnapühkija koputab õues vaid trepikoja uksele, kust keegi ei kuule, mitte ei lase korteri uksekella? Kusjuures pole kindel, et ta üldse koputas või ukse juurde tuli, kuid uksed olid kõik igatahes lukust lahti, tarvitsenuks vaid õuest trepikoja uks avada. Akti läks vist kirja, et ei saanud sisse. Kas see on eetiline käitumine? Kuidas see tava on, kas majaelanikud peavad ennast üles rivistama ja elavas järjekorras ootama, et korstnapühkija sisse kutsuda, kui on kokku lepitud kogu maja küttekollete puhastamine?
Eelmisel aastal käitus sama korstnapühkija ka korteris väga ebaviisakalt ja ei soovinud normaalselt küsimustele vastata, kui uurisin, miks ahi pärast korstna ja lõõride puhastamist hakkab ahjuust avades suitsu sisse ajama. Vastust ei saanudki ja nii see aasta on möödunud suitsu sisse ajava ahjuga.
Nüüd on siis korstnapühkija jälle käinud, kuid meie korteris on tegemata 2 ahju, sest ta ei tulnud sisse. Ootasime tulutult, kulutasime tööpäeval aega kodus istumisele ja nüüd peame otsima uue korstnapühkija? Kes tasub väljakutse eest? Kas see on tegemata töö või ei ole? Kust üldse leida kedagi, kas keegi ise pakuks ennast, asukoht Tallinn Lasnamäe. Kas uus korstnapühkija väljastab uue akti? Andke palun head nõu.


Viimati tõstisAnonymous, 02 11 2021, 18:00.
Külaline
 

Mine Korstnapühkijad ja nende töö



cron
Bridge by mehdiplugins.com
Bänner
Bänner
Koda soovitab